Gezichtsbehandelingen

Home » Behandelingen » Gezichtsbehandelingen

Mini Gezichtsbehandeling, alle huidtypen 45-60 minuten (< 35 jaar)

Hydrasence, Regufin, Matifiante, Sensilence en Collastine € 34,50

Huidanalyse, reiniging met milk en peeling, verwijderen van onzuiverheden, epileren, masker met nek/decolleté schoudermassage, oogcrème, 24 uurs crème.

Basis Gezichtsbehandeling, alle huidtypen 90 minuten (< 35 jaar)

Hydrasence, Regufin, Matifiante, Sensilence en Collastine € 39,50

Huidanalyse, reiniging met milk en peeling, verwijderen van onzuiverheden, epileren, harsen bovenlip of verven wimpers/wenkbrauwen, gezichtsmassage, masker, oogcrème, 24 uurs crème.

Intensieve Gezichtsbehandelingen, 90 minuten

Brilliant Vitamine E behandeling (35-50 jaar) € 43,50

Deze behandeling met de vitamine E producten is speciaal voor de huid die om een intensieve verzorging vraagt. Deze voedende en beschermende behandeling zorgt ervoor dat de huid weer soepel, stevig en elastisch wordt. De vitamine E zorgt ervoor dat stuwingen in de huid worden opgeheven. Vandaar dat deze behandeling vaak wordt toegepast bij een huid met teleangiëctasieën.

Farorisan Fruitzuren behandeling (> 35 jaar) € 41,00

Fruitzuren stimuleren de celvernieuwing. Vertoont uw huid hier en daar wat (onderhuidse) verstoppingen of heeft uw huid een vale uitstraling, dan is een fruitzuren behandeling ideaal. Vooral na een winterperiode of wanneer u met hormoonproblemen te maken heeft is dit een doeltreffende behandeling. Zeker wanneer u de behandeling thuis ondersteunt met de Farorisan 24-uurs crème.

Vitamine C behandeling (> 50 jaar) € 47,00

Een behandeling welke een intensief verzorgende en vitaliserende werking heeft op de huid. Vitamine C stimuleert de aanmaak van collageen waardoor de huid meer flexibiliteit en kracht krijgt. Verder werkt vitamine C nog meer dan vitamine E als beschermer tegen vrije radicalen. Deze behandeling geeft de huid een ware oppepper en hult deze in een frisse sensatie.

Anti-Age Gezichtsbehandelingen, 90 minuten

Active Age hydraterende behandeling (> 45 jaar) € 49,50

Een behandeling specifiek voor de vochtarme huid. In deze behandeling wordt gewerkt met een vliesmasker. Dit vliesmasker heeft sterk hydraterende eigenschappen en bestaat uit pure werkstoffen, namelijk collageen en caviaar extract. De collageen en caviaar in dit masker zorgen tevens voor een intensieve huidversteviging. Deze behandeling is ook ideaal toe te passen bij een vette/ onzuivere huid.

Active Age anti-verouderings behandeling (> 45 jaar) € 47,50

Huideigen stoffen kunnen dieper in de verschillende huidlagen doordringen. In deze anti-verouderingsbehandeling wordt gewerkt met producten die ceramides bevatten. Deze ceramides zijn huideigenstoffen, welke van binnenuit de collageenvorming in de huid stimuleren. Collageen zorgt voor de versteviging van de huid. Een behandeling uitermate geschikt voor een rijpere verslapte huid.

Active Age cel herstellende behandeling (> 45 jaar) € 48,50

Een overgevoelige, reactieve huid heeft een speciale verzachtende behandeling nodig. Voelt uw huid trekkerig, branderig aan of vertoont uw huid een vlekkerig uiterlijk dan is deze behandeling geschikt voor u. In deze behandeling wordt gewerkt met een melkproteïne welke huidbeschadigingen herstelt en de natuurlijke afweer van de huid versterkt.

Vitamine C Lift-off behandeling (> 55 jaar) € 51,00

Dermatologen zijn het er al jaren over eens dat water het meest belangrijke component van de huid is. Dit zorgt ervoor dat de huid haar jeugdige uitstraling behoudt. In de spa vitamine C lift-off behandeling wordt gewerkt met een masker wat de huid compleet hydrateert. Dit masker wordt binnen een paar minuten een fijne rubberen laag welke de huid op gaat spannen. Hierdoor werkt deze behandeling zeer liftend.

Caviar Derma Concept behandeling (> 60 jaar) € 59,00

Caviar Derma Concept is een innovatieve anti-ageing behandeling bestaande uit moderne hightech ingrediënten. Kaviaar extracten veranderen de huid. De vermoeide huid verandert onmiddellijk in een stevigere, glanzende huid met een zachte uitstraling. Het geeft een extra dosis energie en is zeer vochtregulerend. het resultaat is een stralende teint en een huid met veel frisheid en dynamiek.

© 2013 schoonheidssalonsuus.nl, alle rechten voorbehouden.