Acne-behandelingen

Home » Behandelingen » Acne-behandelingen

Wat is acne

Acne is een van de meest voorkomende huidziekten, 85% van de jongeren tussen 14 en 25 jaar heeft er last van, maar ook op latere leeftijd kan het voorkomen. Acne is een chronische puistvormige ontsteking van ophopend talg in de talgklieren. Het komt het meest voor in het gezicht, de nek, borst en schouders. Vroegtijdige behandeling en de juiste verzorging van de huid is een goede manier om dit te voorkomen.

Mogelijke oorzaken

- Hormonaal (puberteit)
- Allergie (cosmetica/voeding/stoffen etc.)
- Voeding algemeen
- Erfelijkheid
- Overmatige verhoorning van de huid

Door de huid regelmatig te behandelen kunt u dit veel voorkomend huidprobleem oplossen. Door middel van de producten van Courtin is er een zeer goede behandelmethode mogelijk. Schoonheidssalon Suus is in staat om acné maximaal te laten verdwijnen en de huid weer rustig en glad te maken.
De producten van Courtin zorgen ervoor dat:
- De huid diep wordt gereinigd
- Huidirritaties verminderen
- Verstoppingen verdwijnen
- En littekens worden voorkomen

De behandelduur

De behandeling gaat in de vorm van een kuur. Na een aantal behandelingen treedt er al zichtbare verbetering op. De behandeling is in het begin wekelijks en afhankelijk van de resultaten zal de totale behandeling 3 maanden tot een jaar gaan duren. Er wordt onderscheid gemaakt tussen acne-vrij maken van de huid, en eventuele nabehandeling. Dit is afhankelijk van bijv. de hormonale huishouding waardoor de acne kan terugkomen.

Motivatie, consequent komen en enthousiast meewerken dragen bij aan een goed resultaat. Voor de cliënt een intensieve periode die zeker beloond wordt!

Nabehandeling kan met een lagere frequentie worden uitgevoerd.

Prijzen

Courtin 30minuten € 32,00

Huidanalyse, reiniging met milk en rub-off peeling, verwijderen van onzuiverheden, onzuiverheden aanstippen met pure tea tree olie en een 24 uurs crème.

Courtin spa tea tree lift-off behandeling 60minuten € 38,00

Huidanalyse, reiniging met milk en rub-off peeling, verwijderen van onzuiverheden, ampul pure tea tree olie, rubber lift-off masker en een 24 uurs crème.

© 2013 schoonheidssalonsuus.nl, alle rechten voorbehouden.